Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Dolmio Light Classico Bolognese1000g370kcal12g78g1g7g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1000g1100kcal23g40g100g0g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1440kcal112g8g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g11521kcal682.8g549.2g739.2g39.2g
Valittu annoskoko5880g5761kcal341.4g274.6g369.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna2940g2880kcal170.7g137.3g184.8g9.8g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806