Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3607g5916kcal901.8g32.5g238.1g0g
Kananmuna kuoreton 1323g1887kcal165.3g4g135.6g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g361g465kcal15.2g18.4g36.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton241g51kcal0.7g3.8g0g0.2g
Voi 168g1221kcal2g0.7g136.9g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)180g148kcal17.1g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g19376kcal2204.2g158.4g1093.4g0.4g
Valittu annoskoko5880g9688kcal1102.1g79.2g546.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna2940g4844kcal551.1g39.6g273.4g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607