Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2145g722kcal14.8g118g2.1g30g
Sokeri 912g3700kcal0g910.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g43g133kcal4.7g25.7g3g12g
Kaneli, jauhettu, annos 2g21g56kcal0.8g17.1g0.8g11.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g86g343kcal0g84.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2145g7293kcal42.9g64.3g750.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g24497kcal126.4g2441.4g1513.2g107.6g
Valittu annoskoko5888g12249kcal63.2g1220.7g756.6g53.8g
Annoskoko puolitettuna2944g6124kcal31.6g610.4g378.3g26.9g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891