Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g3209g2246kcal513.4g0g9.6g0g
Purjosipuli 802g184kcal14.5g19.3g1.6g16.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1604g963kcal19.3g44.9g80.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro201g62kcal4.2g8.4g1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g7675kcal1104.4g152g265.4g50.6g
Valittu annoskoko5888g3838kcal552.2g76g132.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna2944g1919kcal276.1g38g66.4g12.7g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968