Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g375g94kcal4.9g15.7g0.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g150g420kcal3.7g5.2g42g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 50g87kcal3.8g1.1g7.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1178g1226kcal25.6g45g102.4g0.2g
Valittu annoskoko589g613kcal12.8g22.5g51.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna295g307kcal6.4g11.3g25.6g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112