Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio225g203kcal10.1g11.3g13.5g0g
Paprika vihreä 56g12kcal0.5g1.4g0.2g1.1g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Tilli, tuore 3.4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1189kcal86g32.2g79.8g4.6g
Valittu annoskoko590g595kcal43g16.1g39.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna295g297kcal21.5g8.1g20g1.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251