Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g150g63kcal0g14.1g0.2g3.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g463kcal26g30.4g25.2g8.2g
Valittu annoskoko590g231kcal13g15.2g12.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna295g116kcal6.5g7.6g6.3g2.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511