Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 281g194kcal14.2g26.3g1.1g8.7g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Cashewpähkinä 34g194kcal6.7g6.3g15.6g1.2g
Mineraalisuola keskiarvo 2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g2.3g8.7kcal1.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1010kcal44.8g70g56.4g21g
Valittu annoskoko590g505kcal22.4g35g28.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna295g253kcal11.2g17.5g14.1g5.3g
Arvot/100g100g86kcal3.8g5.9g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928