Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g551g744kcal93.6g11.6g37.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g12g48kcal3g0g4.1g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7.9g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1861kcal193.2g23.2g114.4g0g
Valittu annoskoko590g930kcal96.6g11.6g57.2g0g
Annoskoko puolitettuna295g465kcal48.3g5.8g28.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679