Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3498g1343kcal35g241.4g7g87.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )105g944kcal0g0g104.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Hunaja157g527kcal1.6g129.1g0g0g
Saksanpähkinä 245g1666kcal36g8.1g159.7g38.9g
Vuohenjuusto President1049g2707kcal199.4g5.2g209.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g826g223kcal10.7g39.6g1.7g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11788g14836kcal566.2g849.4g966.6g280.6g
Valittu annoskoko5894g7418kcal283.1g424.7g483.3g140.3g
Annoskoko puolitettuna2947g3709kcal141.6g212.4g241.7g70.2g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701