Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g18g37kcal3.7g0g2.4g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.6g3.8kcal0g0g0.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g9g6.2kcal0.1g1.4g0g0g
Suolapähkinä 0.3g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow30g12kcal0.6g2g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g129kcal9.2g6.8g7g1.8g
Valittu annoskoko59g65kcal4.6g3.4g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal2.3g1.7g1.8g0.5g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.8g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722