Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keskiarvo 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)16g19kcal0.3g4.2g0g0.1g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )12g16kcal1.5g0.8g0.8g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)9g15kcal2.3g0.1g0.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g6.2g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g149kcal10.2g11.4g6.4g0.8g
Valittu annoskoko59g75kcal5.1g5.7g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal2.6g2.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.6g9.7g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887