Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna, paistettu 2.3g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 8.3g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 8.3g3.2kcal0g0.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g8.3g29kcal1.2g4.7g0.6g0.8g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g387kcal5.8g46.6g19.2g2.8g
Valittu annoskoko59g193kcal2.9g23.3g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna30g97kcal1.5g11.7g4.8g0.7g
Arvot/100g100g328kcal4.9g39.5g16.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790