Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g54g56kcal4.3g7.5g1.1g5.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2g18kcal0g0g2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g169kcal10.4g15g7.8g10.8g
Valittu annoskoko59g85kcal5.2g7.5g3.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna30g42kcal2.6g3.8g2g2.7g
Arvot/100g100g143kcal8.8g12.7g6.6g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308