Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g9g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g9g8.2kcal1.2g0.1g0.3g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g12g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g2.5g4.2kcal0.4g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g67kcal7.4g2.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko59g34kcal3.7g1.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal1.9g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920