Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Saksanpähkinä 2.5g17kcal0.4g0.1g1.6g0.4g
Vuohenjuusto President11g27kcal2g0.1g2.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g149kcal5.8g8.6g9.8g2.8g
Valittu annoskoko59g75kcal2.9g4.3g4.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal1.5g2.2g2.5g0.7g
Arvot/100g100g126kcal4.9g7.3g8.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701