Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)28g9kcal0.8g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g14g47kcal2.3g7.1g1.1g1.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.5g5kcal0.4g0.1g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g270kcal8.8g28.4g12.6g7.6g
Valittu annoskoko59g135kcal4.4g14.2g6.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna30g68kcal2.2g7.1g3.2g1.9g
Arvot/100g100g228kcal7.4g24g10.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528