Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Punajuuri 16g6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.7g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 3.9g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g91kcal5.8g7.4g3.6g1.4g
Valittu annoskoko59g45kcal2.9g3.7g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g23kcal1.5g1.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363