Hernepyree

1. Sulata voi kattilan pohjalla.

2. Laita pilkottu sipuli kattilaan sulaneen voin sekaan.

Ruskista sipulia hetki.

3. Laita herneet kattilaan.

Sekoita hieman kunnes herneet ovat sulaneet.

4. Kaada sekaan kerma.

5. Anna olla hetki liedellä miedolla lämmöllä, sekoita aina silloin tällöin.

6. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g37g26kcal1.9g3.5g0.1g1.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g6.2g4.5kcal0.2g1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasvasekoite, rasvaa 4 % 13g7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g121kcal4.4g10g6.2g2.4g
Valittu annoskoko59g60kcal2.2g5g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal1.1g2.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g102kcal3.7g8.4g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446608