Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 28g35kcal5.8g0g1.3g0g
Ruokakerma ingman 5%19g16kcal0.7g1.1g0.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g136kcal14.2g5g6.2g0.4g
Valittu annoskoko60g68kcal7.1g2.5g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal3.6g1.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g114kcal11.9g4.2g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547