Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Merilohifile, norja47g78kcal7.8g0g5.2g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g12g18kcal0.4g0.5g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g203kcal16.4g1g15g0g
Valittu annoskoko59g102kcal8.2g0.5g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna30g51kcal4.1g0.3g3.8g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.8g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497