Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Keittojuurekset, apetit7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 8.2g9kcal1.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g35kcal4g3.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko59g18kcal2g1.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g9kcal1g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal3.4g2.7g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600