Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 22g8.5kcal0.7g0.6g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 11g36kcal0.6g8g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g103kcal3.8g17.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko60g52kcal1.9g8.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g26kcal1g4.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110145