Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 37g30kcal0.6g6.1g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g74kcal1.6g13.4g1g2.4g
Valittu annoskoko60g37kcal0.8g6.7g0.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal0.4g3.4g0.3g0.6g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920