Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 33g7.9kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g67kcal3.6g5.4g3g1.6g
Valittu annoskoko60g34kcal1.8g2.7g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal0.9g1.4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g57kcal3g4.5g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338204