Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g20g13kcal0.6g0.9g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g29g102kcal1g23.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g260kcal5.8g49.2g4.4g1.8g
Valittu annoskoko60g130kcal2.9g24.6g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g65kcal1.5g12.3g1.1g0.5g
Arvot/100g100g218kcal4.9g41.3g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483