Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 11g56kcal0g0.1g6.3g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Kaakaojauhe sokeroitu 1.3g5.3kcal0.1g1g0.1g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g11g60kcal0.2g6.2g3.8g0g
Marabou Dubbel Nougat2g12kcal0.1g0.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g438kcal6.2g48.6g24.2g1g
Valittu annoskoko60g219kcal3.1g24.3g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g110kcal1.6g12.2g6.1g0.3g
Arvot/100g100g368kcal5.2g40.8g20.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89435