Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen35g99kcal3.8g17g2.4g1.1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g12g48kcal0.7g0.5g4.8g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g13g49kcal1.9g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g391kcal12.8g35.8g23.2g2.2g
Valittu annoskoko60g196kcal6.4g17.9g11.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g98kcal3.2g9g5.8g0.6g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30g19.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890