Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g25g33kcal5.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g78kcal10.6g0.8g3.4g0g
Valittu annoskoko60g39kcal5.3g0.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna30g20kcal2.7g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g65kcal8.9g0.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480