Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g19g31kcal3.7g0g1.9g0g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g23g8.2kcal0.4g1.6g0g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.9g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g112kcal9g6g6g1g
Valittu annoskoko60g56kcal4.5g3g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal2.3g1.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g94kcal7.6g5g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726