KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.5.3g18kcal0.4g3.7g0.2g0.3g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g14g18kcal2.5g0.2g0.8g0g
Findus wokki Classic 500G12g3.5kcal0.2g0.6g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g101kcal6.4g10g4.2g0.6g
Valittu annoskoko60g51kcal3.2g5g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g25kcal1.6g2.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.3g8.3g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865