Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 1.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g108kcal7.2g5.2g6.6g2g
Valittu annoskoko60g54kcal3.6g2.6g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal1.8g1.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g90kcal6g4.3g5.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423