Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl20g25kcal3.9g0.2g0.9g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g15g6.9kcal0.1g1.6g0g0g
Hunaja 0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g9g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g90kcal8.4g6.6g3.4g0.4g
Valittu annoskoko60g45kcal4.2g3.3g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g23kcal2.1g1.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g76kcal7g5.5g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902