Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 36g30kcal0.5g1.6g2.3g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g155kcal6.8g4g12g1.8g
Valittu annoskoko60g78kcal3.4g2g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g39kcal1.7g1g3g0.5g
Arvot/100g100g129kcal5.7g3.3g10g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064