Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g251g349kcal47.7g0g17.6g0g
Korppujauho 31g115kcal3.3g23.5g0.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)79g28kcal1.9g3.7g0.4g2g
Sipuli 35g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g1201kcal123.8g58.2g51g8.6g
Valittu annoskoko590g600kcal61.9g29.1g25.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna295g300kcal31g14.6g12.8g2.2g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628