Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g502g166kcal3g28.1g1g12.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)45g285kcal0g0g31.6g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 40g133kcal0.2g32.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g1166kcal6.4g121.2g65.2g25.2g
Valittu annoskoko590g583kcal3.2g60.6g32.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna295g292kcal1.6g30.3g16.3g6.3g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498