Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika keskiarvo 100g29kcal0.9g4.3g0.4g1.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)156g190kcal3.4g42.5g0.5g1.2g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )116g162kcal15g7.5g8.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)94g154kcal23.4g0.8g6.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g62g81kcal1.9g1.1g7.7g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka31g122kcal7.5g0.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g1491kcal105g116g66g7.2g
Valittu annoskoko590g746kcal52.5g58g33g3.6g
Annoskoko puolitettuna295g373kcal26.3g29g16.5g1.8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887