Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3756g939kcal48.8g157.8g7.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1503g4207kcal37.6g52.6g420.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 501g867kcal38.1g11.5g75.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11800g12280kcal257.4g453.6g1026.2g2g
Valittu annoskoko5900g6140kcal128.7g226.8g513.1g1g
Annoskoko puolitettuna2950g3070kcal64.4g113.4g256.6g0.5g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112