Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2400g921kcal24g165.6g4.8g60g
Omena, keskikokoinen 200g960g326kcal1.9g68.2g2.9g17.3g
Kurkku 1200g131kcal6.7g16.8g1.2g8.4g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g960g624kcal31.7g43.2g37.4g0g
Ruohosipuli, tuore144g39kcal2g5.5g0.9g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton240g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g4184kcal134g606.2g94.4g175g
Valittu annoskoko5904g2092kcal67g303.1g47.2g87.5g
Annoskoko puolitettuna2952g1046kcal33.5g151.6g23.6g43.8g
Arvot/100g100g35kcal1.1g5.1g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593