Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1174g3990kcal152.6g792.2g20g62.2g
Kurpitsansiemen, Risetti542g3055kcal97.5g227.5g195g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 361g2435kcal97.1g24.9g209.4g44.4g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g217g1408kcal32.5g32.5g140.8g0g
Hasselpähkinä 361g2326kcal50.9g12.3g220.3g63.2g
Pellavansiemen kokonainen 181g913kcal35.7g1.8g75.7g47.7g
Auringonkukansiemen 361g2144kcal83.1g45.5g178.7g21.7g
Vesi2708g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g32542kcal1098.8g2273.4g2079.8g478.4g
Valittu annoskoko5904g16271kcal549.4g1136.7g1039.9g239.2g
Annoskoko puolitettuna2952g8136kcal274.7g568.4g520g119.6g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305