Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4200g758kcal23.5g105g16.8g29.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1500g300kcal9g52.5g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g120g115kcal1.3g21.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g3344kcal73.6g375.4g141.2g67.6g
Valittu annoskoko5904g1672kcal36.8g187.7g70.6g33.8g
Annoskoko puolitettuna2952g836kcal18.4g93.9g35.3g16.9g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181