Tulinen kanakeitto

Kuullota sipuli kattilan pohjalla, lisää paprika ja vesi.

Lisää kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes kasvikset pehmenneet.

Paista sillä aikaa kanasuikaleet ja hienonnettu valkosipuli pannulla.

Lisää kana ja tomaattimurskaa kattilaan.

Lopuksi lisää jalapeno ja ananas pieninä palasina oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 422 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi1200g1333kcal276.1g0g24g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Ananas, omassa liemessään 200g104kcal1g22.4g0g2.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g20g4.6kcal0.1g0.6g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g4983kcal680g183g161.2g43.8g
Valittu annoskoko5908g2492kcal340g91.5g80.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna2954g1246kcal170g45.8g40.3g11g
Arvot/100g100g42kcal5.8g1.5g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132376