Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)934g3269kcal126.1g612.8g27.1g56g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1868g3101kcal354.9g0g186.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1868g1495kcal78.5g242.9g16.8g57.9g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1168g1284kcal35g37.4g116.8g0g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g19537kcal1189g1786.2g835.2g227.8g
Valittu annoskoko5908g9769kcal594.5g893.1g417.6g113.9g
Annoskoko puolitettuna2954g4884kcal297.3g446.6g208.8g57g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390