Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta261g704kcal19.6g127.8g13g13g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g151g560kcal21g109.7g3.8g6.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%932g559kcal29.8g66.1g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2329g3866kcal442.5g0g232.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1048g213kcal6.3g39.8g3.1g14.7g
Basilika, tuore466g186kcal14.4g23.3g3.7g18.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g466g1584kcal116.4g0g125.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g16074kcal1364g735g854.4g104.2g
Valittu annoskoko5908g8037kcal682g367.5g427.2g52.1g
Annoskoko puolitettuna2954g4018kcal341g183.8g213.6g26.1g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159