Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha79g131kcal15g0g7.9g0g
Kaali, valkokaali270g57kcal3.2g9.2g0.5g5.7g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g409kcal37.8g21.2g18.6g12g
Valittu annoskoko592g205kcal18.9g10.6g9.3g6g
Annoskoko puolitettuna296g102kcal9.5g5.3g4.7g3g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271