Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g1000g200kcal6g38g3g60g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g1080g1566kcal178.2g16.2g91.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow120g216kcal0.7g6.8g20.4g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g200g50kcal0g0g0g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 1600g2319kcal52.2g505.6g3.5g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11836g10754kcal523g1308.8g355.6g186.8g
Valittu annoskoko5918g5377kcal261.5g654.4g177.8g93.4g
Annoskoko puolitettuna2959g2689kcal130.8g327.2g88.9g46.7g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784