Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 333g651kcal62.3g0g45g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)100g180kcal19g0.1g11g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g19g22kcal0.5g1.1g1.7g0.3g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g1955kcal182.8g9.8g130.6g3.2g
Valittu annoskoko592g978kcal91.4g4.9g65.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna296g489kcal45.7g2.5g32.7g0.8g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164