Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%225g383kcal45g0g22.5g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.8g3.2kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g1270kcal98.8g42.6g75.2g12.6g
Valittu annoskoko593g635kcal49.4g21.3g37.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna297g318kcal24.7g10.7g18.8g3.2g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883