Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1100g1430kcal144.1g3.3g91.3g0g
Sokeri680g2761kcal0g679.3g0g0g
Leivinjauhe40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Kuohukerma,valio,2dl840g2856kcal16.8g25.2g294g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Vadelma 1600g657kcal16g65.6g12.8g59.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g21371kcal634g2684.4g812.6g155.2g
Valittu annoskoko5920g10685kcal317g1342.2g406.3g77.6g
Annoskoko puolitettuna2960g5343kcal158.5g671.1g203.2g38.8g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168