Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1583g8706kcal15.8g15.8g949.7g0g
Sokeri 1346g5461kcal0g1344.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g63g253kcal0g62.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1306g1863kcal163.2g3.9g133.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1543g5295kcal157.3g1080.3g18.5g54g
Leivinjauhe 79g139kcal4.1g29.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g43435kcal680.8g5073.4g2204.2g108.8g
Valittu annoskoko5920g21718kcal340.4g2536.7g1102.1g54.4g
Annoskoko puolitettuna2960g10859kcal170.2g1268.4g551.1g27.2g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059